Inspiration


Hvis ikke der er balance i hverdagens gøremål, bliver kroppen stresset. En stresset krop, kan ikke slappe af. Kroppen kan udvikle en tilstand hvor den konstant føler sig truet på sin eksistens. Det betyder, at hele systemet kommer i alarmberedskab. Selv det, at handle ind eller køre bil kan blive en trussel. Du kender det måske? Det, som tidligere var små hyggeopgaver, vokser og bliver til kæmpe projekter. 

Din vej gennem stress handler om, at finde tilbage til balancen, i dine gøremål og opgaver. Der er mange forskellig tilgange til et enkelte menneske. Samtalen i det trygge frirum virker for nogle, mens andre vil hellere på en walk n' talk, eller en tur på briksen, hvor kroppen kommer ned i gear.  Valget er dit.


Når jeg påtager mig opgaven at være tovholder i din forandringsproces, er det afgørende for din heling, at vi finder ind til det, som passer til dig.

STRESS

Glemsomhed og - koncentrationsbesvær


Hukommelsessvigt er et af de klassiske tegn på at noget er helt galt.

Du kan blive glemsom både af stress og efter stress.

 

Har du glemt hvordan man regner eller tæller?

Glemmer du, hvad du skulle købe?

Har du glemt hvad du lige har læst eller har du glemt hvor du var på vej hen?

Mangler du din ellers glimrende hukommelse?

 

Bevidstheden bliver omrokeret hvis kroppen er under pres. Nogle oplysninger bliver simpelthen ikke vigtige i kampen om overlevelse. For overlevelse er det kroppen har gjort sig klar til.

 

Koncentrationsbesvær er et advarselstegn, som er værd at tage alvorligt. Ved aktivt at reagere på dine symptomer tager du ansvar for dit helbred.

 

Jeg ved hvad jeg taler om, og jeg kan hjælpe dig gennem dit forløbKvaliteten af DIT LIV betyder noget.

Søvnløs! Er du træt af ikke at kunne sove?


Der kan være mange grunde til at nattens helsebringende søvn, ikke  indfinder sig. Måske sover du dårligt, måske sover du mange gange i løbet af dagen, fordi kroppen har det behov. Kroppen efterspørger simpelthen hvile.

En af de væsentlige grunde til søvnløshed kan være, at der er for meget aktivitet i løbet af din dag. Mange ting skal nås i en moderne hverdag. Det betyder dermed at kroppen konstant er under pres.

Hvilket medfører

at søvnmanglen indfinder sig.
Hvad nu?

Har du brug for igen at lære at have fokus?

Lære til evnen at være i nuet?

Har du brug for at lære at spænde af og genfinde det psykiske overskud?

Genopdage de små ting i livet?

Finde roen og genvinde din søvn?

 

Her kan jeg som stress coach guide dig igennem netop de redskaber, der bringer dig tilbage på vejen mod overskud, ro og velvære.