Bachs Blomster Remedier

BACH BLOMSTER REMEDIER


Vi går alle konstant rundt i en sand rus af følelser. De skal være der. De er en del af os. Men, nogle gange, tager de overhånd- og her kan Blomster Remedier være lige dét, der skal til, for at du får det bedre.Ved brug af Bach Blomster Remedier kommer følelserne i balance.


Det er vigtigt at sige, at dine følelser ikke bliver fjernet, det kan og skal man ikke, men man kan balancere dem, så du oplever en klarhed og ro i dig selv og i dine følelser.


Bach Blomster Remedier er 38 forskellige blomster dråber, der virker ind på dine følelser rent "energimæssigt". Sammen finder vi den perfekte blanding af Bach Blomster Remedier. Dine "følelser bliver healet" inde fra og ud.

Find din tid og book den her
BACH BLOMSTER REMEDIER -VELVÆRE & LIVSGLÆDE


Jeg kan give dig hjælp og rådgivning vedrørende brug af Bach Blomster remedier. Jeg kan guide dig til selv at vælge dine remedier. Jeg er trænet i at lytte aktivt, være empatisk og stille de rette spørgsmål.

En terapi session tager ca 1 time, og afslører præcis dine følelsers tilstand, og dit behov for de mest velegnede remedier.

Blomster remedierne får du naturligvis med.

Som Bachterapeut har jeg forpligtet mig til at arbejde under Bach Centrets gældende etiske regler. Det sikre en høj standard og professionel behandling i mit arbejde.BACH BLOMSTER REMEDIER

HJÆLPER DIG OG DINE FØLELSER:


Er du stresset?

Har du tankemylder?

Har du svært ved at vælge mellem to ting?

Lider du af et lavt selvværd?

Udsætter du dine opgaver?


Har du svært ved at sove?

Er du jaloux?

Har du eksamensangst?

.

Hanne skriver:

"Jeg søgte hjælp til at få noget mere ro, også for mit tankemylder. Og samtidig for at reducere stress og negative følelser. Jeg har fået meget mere ro. Føler at jeg er kommet ned i kroppen og får slappet bedre af. Er mindre stresset og kan koncentrere mig igen. Jeg er også blevet bedre til at få tingene gjort. Der skal mere til at hidse mig op, jeg tager lidt lettere

på tingene. Det hele flyder lidt bedre.“

Julie skriver:

"Det var som om, at jeg manglede at komme i gang. Jeg var træt hele tiden. Men nu- Uha jeg tror dråberne virker. Jeg gør rent så det fløjter og mit værelse er næsten færdig, man kan se skrivebordet igen"

Bach Blomster Remedier - Hvordan gør man?

Når du har besluttet dig for at Bach Blomsterremedier skal hjælpe dig videre, er det tid til at finde ud af hvilke remedier du skal bruge.

Du får brug for at se på det, der er den generelle årsag. De følelser der ligger bag din reaktion. Her kan det være en fordel at få hjælp. Det kan være svært at være objektiv over for sig selv, eller en nær ven.


Jeg kan, som Bach Terapeut, ved brug af simpel spørgeteknik, hjælpe dig til at blive præcis i dit valg. 


Eksempel

Du har f.eks. utrolig svært ved at koble fra, du har tankemylder, dine tanker kredser rundt om alt det, du ikke formår. Så vil jeg kunne anbefale dig, at blande en flaske med blandt andet Hestekastanje.

Hestekastanje, har en fantastisk evne til at give dig ro i sindet og klarhed i hoved. Man kan sige, at den hjælper med at "tømme" hoved for tanker.


Hvis vi nu forestiller os, at grunden til at du har alle disse tanker, er fordi du ingen selvtillid har. Du er bange for at mislykkes. Du tror på, at andre er bedre end dig. Du har mistet troen. Så vil jeg foreslå, at vi i samme flaske, også tilsætter Lærk. Lærk hjælper dig til at tro på egne evner, én "jeg kan godt" følelse.


Hvis vi nu forestiller os, at du faktisk, på grund af tankemylder og manglende selvtillid, har svært ved at sove om natten. Så vil jeg foreslå, at vi også tilsætter Agermåne. Agermåne, hjælper med at acceptere, at livet også har mindre behagelige sider og give ro.Du får balance i de følelser du vælger at arbejde med!


Bach Blomster Remedier- et forløb med 3 mødegange.Vi mødes. Jeg lytter. Jeg spørger. Du fortæller. 

Efter hver gang, kommer du hjem med en ny blandet flaske med Bach Blomster Remedier, som passer til præcis dit behov.


3 gange mødes vi- med 3 ugers mellemrum.

Det giver god tid til refleksion og tid til, at Bach Blomster Remedier virker.


Pris for et individuelt forløb med 3 mødegange, 3 blandede flasker 1500 kr. Beløbet betales første gang


Hvad tager du med dig fra forløbet?


Du får balance i de følelser du vælger at arbejde med
.

En nem måde at få afprøve, hvad præcis Bach Blomster Remedier kan gøre for dig. En unik mulighed for, i trygge rammer at dele dine erfaringer.


Du får efter hver gang, en ny flaske af Bach Blomster Remedier blandet præcis til dig, med hjem.


Du vil opleve at blive klogere på, hvad præcist, der driller i dit liv.

Facetime og posten

Bor du ikke lige ved siden, er der stadig mulighed for at få hjælp. Jeg tilbyder Facetime opkald/samtale.

Efterfølgende bliver flasken sendt med posten, (Det koster ekstra 35 kr i porto).


Suplerende flasker

Du kan altid bestille supplerende flasker.

Du kan vælge at komme forbi og hente flasken, eller vælge at få den sendt med posten.


Pris 180 kr.

evt. Porto 35 kr