Baby og Børn KST

Børn & Baby

Meget mere end behandling


Når børn og baby kommer til mig, er det en tillidssag. I kommer med jeres "guld" derfor tager vi sammen dialogen om, hvordan jeg hjælper jer bedst.


Det kan aldrig siges for ofte, at fra det sekund I træder ind af døren, er behandlingen i fuld gang.


Selvom det ikke ser sådan ud. Selvom jeg ikke har baby liggende 30 min på briksen- så skal "mødet" ikke undervurderes.


Børn og babyer tager lettere imod Kranio Sakral terapi, end os voksne. Desuden kan vi ikke forvente at baby eller barn skal ligge stille. Min hånd skal nok finde vej, til en fod, en ryg eller en nakke, alt imens der er leg, amning, læsning eller hygge sammen med dig.


Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen, andre har vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik.

Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Til voksne, læs mere her


Kranio Sakral Terapi til baby

Kun  650,- kr   Kranio Sakral Terap til børn & Baby  mulighed for klippekortKranio Sakral Terapi til barn

Hvordan foregår det - Baby


Mit første møde med dig og din baby.


Jeg er nysgerrig, vågen og opmærksom. Jeg kigger på jer som en helhed. Jeg er tålmodig, og venter, til der ro på baby's nervesystem, og på dit. Min stemme er rolig og mit tempo langsomt.

Vi taler sammen; dig, mig og baby.

Jeg kigger, observerer, krop, hoved, ben og ansigtsudtryk.


Jeg tilpasser mig, så det passer til dig, og din baby. Måske bliver jeg inviteret til en fjerlet hånd på fod eller brystkasse, måske ikke.

Begge dele er ok.


Det tager ca 45 min, måske mindre. Vigtigst af alt er, at det skal være en god og rar oplevelse for både dig og baby.


Kranio Sakal Terapi til baby bruges ved kolik, suttebesvær, stramt tungebånd, søvnproblemer, uro og meget mere.Hvordan foregår det - Barn 1-12 år og teenager.


Jeg møder barnet, og dig. Jeg taler ærligt og oprigtigt med barnet, så det føler sig mødt og forstået. Jeg lytter på barnets fortælling. Måske bruger vi en bamse eller dukke i vores dialog. Vores relation er altafgørende.


Jeg kigger efter sundheden, efter det der virker. Der er plads til at I leger undervejs. I de fleste tilfælde foregår selve behandlingen faktisk under jeres leg, oplæsning eller hygge. Stille og roligt, med accept fra barnet, holder jeg f.eks. på brystkasse, nakke eller fødder. Hvis barnet har lyst til at ligge på briksen er det ok. Måske foregår det sammen med dig, måske ligger du på en madras på gulvet.


Det tager ca 45 min. Den positive oplevelse er vigtigere end længden.

Du/I er med under hele forløbet.


Kranio Sakral Terapi til børn bruges ved hovedpine, ondt i ryggen, mavesmerter, koncentrationsbesvær, uro, sengevæder, angst, stress og særligt sensitive børn, og meget mere